Угода MyClient

Мета цієї Політики конфіденційності

Ми визнаємо, що ваша конфіденційність дуже важлива і ставимося до неї дуже серйозно. Мета цієї Політики конфіденційності - описати як MYCLIENT (далі - «myclient», «ми» збирає, використовує та ділиться інформацією про вас через наші онлайн-ресурси (наприклад, веб-сайти і мобільні додатки), що належать нам і контрольовані нами, включаючи myclient .me ( «Сайт») для платформ iOS і Android. будь ласка, уважно прочитайте цю Політику конфіденційності, щоб зрозуміти, що ми робимо. ми опублікуємо будь-які зміни або доповнення до Політиці конфіденційності на цій сторінці. Ваше використання нашого Сайту також регулюється нашими Правилами користування.

Справжня Політика конфіденційності призначена для опису

Мета Політики конфіденційності Хто ми і як з нами зв'язатися Наша політика щодо конфіденційності персональних даних дітей На які Персональні дані поширюється ця Політика конфіденційності Які Персональні дані ми збираємо На що ви погоджуєтеся, використовуючи Сайт Посилання на інші сайти Як ми використовуємо Персональні дані Як ми використовуємо файли cookie Безпека Персональних даних Ваші права, пов'язані з вашими персональними даними Правила захисту Персональних даних по законодавству штату Каліфорнія Зміни нашої Політики конфіденційності

Хто ми і як з нами зв'язатися

MYCLIENT є додатком для iOS і Android, а також сайтом myclient.me, з основним місцем діяльності України, СНД, ЄС, США. Якщо ви не розумієте будь-яких аспектів нашої Політики конфіденційності та / або маєте будь-які питання, скарги і т. Д. Щодо захисту ваших Персональних даних, будь ласка, зв'яжіться з нами за електронною адресою: myclient0010@gmail.com Ми відповімо на ваш лист, як тільки зможемо. Якщо ви вважаєте, що ваша скарга не була вирішена належним чином, зверніть увагу, що якщо ви перебуваєте в ЄС, то GDPR дає вам право звернутися до місцевого органу з нагляду за захистом даних.

Наша політика щодо конфіденційності персональних даних дітей

Особливо важливим є захист конфіденційності маленьких дітей. Наші послуги не призначені для дітей молодше 16 років, і ми не збираємо і не обробляємо Персональні дані кого-небудь у віці до 16 років або свідомо не дозволяємо таким особам реєструватися на Сайті. Якщо вам не виповнилося 16 років, будь ласка, не відправляйте Персональні дані через Сайт. Ми закликаємо батьків та законних опікунів стежити за використанням їх дітьми Інтернету і допомагати в забезпеченні дотримання Політики конфіденційності, інструктуючи своїх дітей ніколи не надавати Персональні дані на цьому Сайті. Якщо ми усвідомлюємо, що ми отримали Персональні дані дитини у віці до 16 років, ми зробимо все заходи для того, щоб якомога швидше видалити цю інформацію. На які Персональні дані поширюється ця Політика конфіденційності Справжня Політика конфіденційності охоплює всю інформацію, яку ми збираємо у вас через наш Сайт. Деякі з функцій нашого сайту можна використовувати, не розкриваючи ніяких Персональних даних, хоча для деяких функцій або послуг потрібні Персональні дані. Щоб отримати доступ до певних функцій та переваг на нашому Сайті, вам може знадобитися відправити або ми можемо збирати «Персональні дані» (тобто будь-яку інформацію, яка може бути використана для ідентифікації вас). Персональні дані можуть включати, крім іншого, інформацію, таку як ваше ім'я, номер телефону, он-лайн ідентифікатор, поштову адресу та адресу електронної пошти. Ви несете відповідальність за забезпечення точності Персональних даних, які ви відправляєте MYCLIENT. Неточна інформація може вплинути на вашу здатність використовувати Сайт, інформацію, яку ви отримуєте при використанні Сайту, і нашу здатність зв'язатися з вами. Наприклад, вашу адресу електронної пошти повинен залишатися актуальним, тому що це один з основних способів зв'язку з вами.

Які Персональні дані ми збираємо

Ми збираємо два типи інформації про користувачів через Сайт:
- Інформація, що стосується використання нашого Сайту;
- Персональні дані, надані вами безпосередньо або через третіх осіб.

Інформація, що стосується використання нашого Сайту

Коли користувачі приходять на наш Сайт, ми можемо відслідковувати, збирати і обробляти інформацію, яка вказує, серед іншого, які сторінки нашого Сайту відвідали, порядок, їх відвідування, час відвідування, і на які гіперпосилання були «переходи». Ми також збираємо інформацію з URL-адрес, з яких ви зв'язалися з нашим Сайтом. Збір такої інформації може включати в себе протоколювання IP-адреси, операційної системи і програмного забезпечення браузера, використовуваних кожним користувачем Сайту. Ми можемо визначити з IP- адреси постачальника послуг Інтернету і географічне розташування користувача і / або точки підключення. Ми також завантажуємо (або можемо завантажувати) на ваш комп'ютер або інші девайси файли cookie і т. Д. ( «Cookie») і / або зберігаємо дані в локальному сховищі HTML5 (якщо ви не обмежували цю можливість в своєму браузері), а також можемо отримувати, зберігати, обробляти і використовувати інформацію, що міститься в файлах cookie і / або даних в локальному сховищі HTML5. Персональні дані, надані вами безпосередньо або через третіх осіб. Ми збираємо Персональні дані, які ви надаєте нам, коли реєструєтеся для створення облікового запису, оновлюєте або змінюєте інформацію в свого облікового запису, купуєте продукти і / або послуги, відправляєте нам електронні повідомлення і / або користуєтеся іншими сервісами на нашому Сайті. Ми можемо використовувати Персональні дані, які ви надаєте, щоб відповідати на ваші листи, надавати вам вибрані вами послуги, відправляти вам повідомлення електронної пошти про оновленні послуг або сайту і т. Д. Якщо ви зареєструєтесь для створення облікового запису на нашому Сайті, вам може знадобитися надати нам Персональні дані, такі як ваше ім'я, фотографія, номер телефону, поштову адресу та адресу електронної пошти. Ми можемо запропонувати вам можливість отримувати оновлення по електронній пошті або шляхом публікації на сторінках Сайту тільки для зареєстрованих користувачів. Щоб підписатися на ці сервіси, вам може знадобитися надати нам Персональні дані, такі як ваше ім'я, номер телефону, поштову адресу та адресу електронної пошти. Ми можемо отримувати Персональні дані, коли ви відправляєте нам електронне повідомлення або іншим чином зв'язуєтеся з нами. Ми можемо отримувати Персональні дані при доступі або вході на Сайт третьої сторони, наприклад, Facebook, з нашого сайту. Це може включати в себе текст і / або зображення ваших Персональних даних, доступні на сторонньому сайті. Ми надаємо вам можливість оплачувати послуги за допомогою кредитної картки через стороннього постачальника послуг по обробці платежів. Зверніть увагу, що ваш постачальник платежів збирає і обробляє інформацію про вашу кредитну картку.

Публічний договір

про надання послуг з підтримки та розвитку електронного профілю
Фізична особі-підприємець Гриневич Аліна Юріївна, РНОКПП 3447903243 (надалі – «Виконавець»), керуючись ст. 633 Цивільного кодексу України пропонує будь-яким юридичним особам, фізичним особам-підприємцям, фізичним особам, без надання переваги одному замовнику перед іншим, укласти публічний договір про надання послуг з підтримки та розвитку електронного профілю (далі - Договір).
Даний Договір є публічним, відповідно до ст. ст. 633, 641 Цивільного кодексу України, та його умови є однакові для всіх Замовників, беззастережне прийняття умов якого вважаються акцентуванням цієї оферти Замовником.
ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ: Замовник - будь-яка юридична особа, фізична особа-підприємець, фізична особа, що отримує послуги на умовах даного Договору. Публічний договір – це правочин про надання послуг, який встановлює однакові для всіх Замовників умови надання цих послуг на умовах публічної оферти з моменту її акцептування (прийняття) Замовником. Публічна оферта – пропозиція Виконавця, адресована будь-якій юридичній чи фізичній особі відповідно до статті 641 Цивільного кодексу України, укласти з ним договір, що міститься в публічній оферті. Акцепт – надання Замовником повної і безумовної відповіді Виконавцю на його пропозицію укласти Договір на умовах, визначених публічною офертою, шляхом оплати замовлених Послуг, що свідчать про прийняття ним публічної оферти. 1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ: 1.1. Виконавець надає, а Замовник приймає та оплачує послуги підтримки та просування електронної сторінки Замовника на сайті Myclient (https://myclient.me/) здійснює забезпечення реклами, просування електронної сторінки у соціальних мережах (Facebook, Instagram), згідно з умовами даного Договору. 1.2. Зміст та деталізація Послуг, що надаються, наведено сайті Myclient (https://myclient.me/).
2. ВІДОМОСТІ ПРО ПОСЛУГИ: 2.1. Згідно з цього Договору, Виконавець надає Замовнику наступні послуги: 2.1.1. просування профілю Замовника в топ майстрів по професіям і послугам; 2.1.2. створення професійної сторінки з повною інформацією про Замовника; 2.1.3. персональна підтримка менеджера (з 9.00 до 18.00 год. Пн.-пт.) для Замовника 2.1.4. особисте повідомлення про запис на послугу 2.1.5. підключення кнопки онлайн запису та інші послуги у сфері просування Інтернет-сторінки Замовника.
3. АКЦЕПТУВАННЯ ДОГОВОРУ: 3.1. Підтвердженням повного та безумовного акцептування публічної оферти є внесення Замовником плати за замовлені Послуги, що свідчить про прийняття ним публічної оферти. 3.2. Договір вважається укладеним з моментом оплати замовлених Послуг. 3.3. Виконавець приступає до надання послуг за цим Договором з моменту отримання оплати Замовником замовлених Послуг. 3.4. Укладаючи Договір, Замовник автоматично погоджується з повним та безумовним прийняттям Замовником положень Договору, тарифів, розміщених на сайті Myclient (https://myclient.me/). 3.5. Замовник,здійснюючи оплату послуг за даним Договором,підтверджує отримання таких послуг від Виконавця. Замовник та Виконавець погоджують, що результат наданих послуг відповідно до Договору актами наданих послуг не оформлюється. 3.6. Якщо Замовник не задоволен наданими послугами за цим Договором, то така незгода вирішується шляхом переговорів між Сторонами.
4. ЦІНА ТА УМОВИ ОПЛАТИ 4.1. За користування послугами Виконавця, Замовник сплачує ці послуги згідно обраного тарифного пакету, розміщеного на сайті Myclient (https://myclient.me/). 4.2. Оплата Послуг Замовником здійснюється за допомогою платіжної системи.
5. ОБОВ’ЯЗКИ СТОРІН 5.1. Обов’язки Виконавця: 5.1.1. Своєчасно та якісно надавати послуги, передбачені даним Договором. 5.1.2. При виникненні обставин, що перешкоджають належному виконанню своїх зобов’язань, згідно з цим Договором, терміново повідомити про це Замовника. 5.1.3. Надавати Замовнику технічну підтримку і допомогу консультаційного характеру в рамках надання послуг згідно даного Договору. 5.2. Обов'язки Замовника 5.2.1. Приймати від Виконавця послуги, що надаються згідно з цим Договором. 5.2.2. Оплачувати послуги, на умовах та в порядку визначеному даним Договором. 5.2.3. Використовувати послуги надані Виконавцем з додержанням вимог діючого законодавства. 5.2.4. Надати Виконавцю необхідну інформацію для надання Послуг
6. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН ТА ВИРІШЕННЯ СПОРІВ 6.1. У випадку порушення своїх зобов’язань за цим Договором Сторони несуть відповідальність визначену цим Договором та чинним законодавством. Порушенням зобов’язання є його невиконання або неналежне виконання, тобто виконання з порушенням умов, визначених змістом зобов’язання. 6.2. Сторони не несуть відповідальність за порушення своїх зобов’язань за цим Договором, якщо воно сталося не з їх вини. Сторона вважається невинуватою, якщо вона доведе, що вжила всіх залежних від неї заходів для належного виконання зобов’язання. 6.3. Жодна із Сторін не несе відповідальність за невиконання чи неналежне виконання своїх зобов'язань по цьому Договору, якщо це невиконання чи неналежне виконання зумовлені дією обставин непереборної сили (форс-мажорних обставин). Сторона, для якої склались форс-мажорні обставини, зобов'язана не пізніше 7 календарних днів з дати настання таких обставин повідомити у письмовій формі іншу Сторону. 6.4.Виконавець не несе відповідальності: 6.4.1. За зміст інформації, яка використовується, отримується, передається або зберігається Замовником, а також за якість інформації, отриманої з глобальної мережі Інтернет. 6.4.2. За будь-які пошкодження, які були нанесені Замовнику як наслідок використання глобальної мережі Інтернет, в тому числі втрату даних в результаті затримок, не доставки, помилкової адресації або переривання послуг, яке спричинене помилками, які виникли не з вини Виконавця, а також за скарги третіх осіб, які виникли в зв'язку з цим. 6.4.3. Перед третіми особами, якщо їм буде спричинено збитки, пов'язані з використанням послуг Виконавця, які надаються Замовнику. 6.4.4. За якість функціонування окремих сегментів та вузлів глобальної мережі Інтернет, за технічний стан каналів, погіршення якості послуг та перебої в роботі, які виникають прямо або непрямо з причин, які знаходяться поза межами контролю або впливу Виконавця. 6.5. Усі спори, що пов’язані з цим Договором вирішуються шляхом переговорів між Сторонами. Якщо спір не може бути вирішений шляхом переговорів, він вирішується в судовому порядку за встановленою підвідомчістю та підсудністю такого спору, визначеному відповідним чинним законодавством України.
7. СТРОК ДІЇ ДОГОВОРУ ТА ІНШІ УМОВИ 7.1. Договір набуває чинності з моменту оплати Замовником за замовлені Послуги з урахуванням обраного Замовником тарифного пакету та діє до повного виконання умов Договора Сторонами. 7.2. При достроковому розірванні договору з ініціативи Замовника, Виконавець залишає за собою право утримати повну вартість послуги, що була оплачена Замовником, у випадку, якщо послуга вже запущена в реалізацію. 7.3. При достроковому розірванні договору з ініціативи Замовника, у випадку, якщо реалізацію послуги не було почато, Виконавець має право утримати 20% від загальної суми договору.   7.4. Послуга вважається запущеною в реалізацію, якщо було здійснена підготовка послуги та налагодження ліній реалізації послуги, при цьому Виконавець має право не розголошувати Замовнику всі деталі по запуску в реалізацію послуги.                                 7.5 У випадку ініціативи Замовника до зміни послуги, на будь-якому етапі її реалізації, Виконавець залишає за собою право на утримання 20% вартості від послуги, що є дорожчою в заміні. 
8. ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ 8.1. При використанні Замовником інтернет сервісів сайтів Виконавця здійснюється збір і обробка персональних даних Замовника, зокрема даних, що надаються Замовником при заповненні онлайн-форм, надсиланні документів та даних, які отримуються в процесі користування сервісом; файли cookie; ір-адреси; параметри та налаштування інтернет-браузерів. 8.2. Надаючи свої персональні дані на сайті при реєстрації або оформленні Замовлення, Замовник надає Виконавцю свою добровільну згоду на обробку, використання (у тому числі і передачу) своїх персональних даних, а також вчинення інших дій, передбачених Законом України «Про захист персональних даних», без обмеження терміну дії такої згоди. 8.3. Виконавець використовує дані Замовника для надання послуг, визначених Договором. Виконавець, крім того, має право використовувати персональні дані Замовника для цілей ведення бухгалтерського обліку, виставлення рахунків та аудиту, адміністративних і юридичних цілей, статистичного та маркетингового аналізу, а також для забезпечення зв’язку в процесі надання послуг без отримання додаткової згоди від Замовника. 8.4. Замовник володіє всіма правами, передбаченими чинним законодавством України, міжнародно-правовими договорами, згода на обов’язковість яких надана Верховною радою України, зокрема, тими, що передбачені ст. 8 Закону України “Про захист персональних даних”. 8.5. Виконавець здійснює дії щодо використання персональних даних Замовника, що включає будь-які дії Виконавця щодо обробки цих даних, дії щодо їх захисту, а також дії щодо надання часткового або повного права обробки персональних даних іншим суб’єктам відносин, пов’язаних із персональними даними для виконання даного Договору. 8.6. Виконавець має право накопичувати персональні дані Замовника, що передбачає дії щодо поєднання та систематизації відомостей про фізичну особу чи групу фізичних осіб або внесення цих даних до бази персональних даних. 8.7. Виконавець забезпечує зберігання персональних даних Замовника, забезпечує їх цілісність та відповідний режим доступу до них. 8.8. Замовник несе відповідальність за підтримання своїх персональних даних в актуальному стані. Виконавець не несе відповідальності за неякісне виконання або невиконання своїх зобов'язань у зв'язку з неактуальністю інформації про Замовника або невідповідністю її дійсності.
Реквізити Виконавця: Фізична особі-підприємець Гриневич Аліна Юріївна РНОКПП 3447903243 адреса: Україна, 61174, Харківська обл., місто Харків, проспект ЛЮДВІГА СВОБОДИ, будинок 53 UA 863515330000026007052121090 в АТ КБ “ПРИВАТБАНК” код банку 351533