Пользовательское соглашение MyClient

Цель настоящей Политики конфиденциальности

Мы признаем, что ваша конфиденциальность очень важна и относимся к ней очень серьезно. Цель этой Политики конфиденциальности - описать как MYCLIENT (далее – «myclient», «мы» собирает, использует и делится информацией о вас через наши онлайн-ресурсы (например, веб-сайты и мобильные приложения), принадлежащие нам и контролируемые нами, включая myclient.me («Сайт») для платформ iOS и Android. Пожалуйста, внимательно прочтите эту Политику конфиденциальности, чтобы понять, что мы делаем. Мы опубликуем любые изменения или дополнения к Политике конфиденциальности на этой странице. Ваше использование нашего Сайта также регулируется нашими Правилами пользования.

Настоящая Политика конфиденциальности предназначена для описания

Цель Политики конфиденциальности Кто мы и как с нами связаться Наша политика в отношении конфиденциальности персональных данных детей На какие Персональные данные распространяется эта Политика конфиденциальности Какие Персональные данные мы собираем На что вы соглашаетесь, используя Сайт Ссылки на другие сайты Как мы используем Персональные данные Как мы используем файлы cookie Безопасность Персональных данных Ваши права, связанные с вашими Персональными данными Правила защиты Персональных данных по законодательству штата Калифорния Изменения нашей Политики конфиденциальности

Кто мы и как с нами связаться

MYCLIENT является приложением для iOS и Android, а также сайтом myclient.me, с основным местом деятельности Украина, СНГ, ЕС, США. Если вы не понимаете каких-либо аспектов нашей Политики конфиденциальности и / или имеете какие-либо вопросы, жалобы и т. д. в отношении защиты ваших Персональных данных, пожалуйста, свяжитесь с нами по електронному адресу:myclient0010@gmail.com Мы ответим на ваше письмо, как только сможем. Если вы считаете, что ваша жалоба не была решена должным образом, обратите внимание, что если вы находитесь в ЕС, то GDPR дает вам право обратиться в местный орган по надзору за защитой данных.

Наша политика в отношении конфиденциальности персональных данных детей

Особенно важна защита конфиденциальности маленьких детей. Наши услуги не предназначены для детей младше 16 лет, и мы не собираем и не обрабатываем Персональные данные кого-либо в возрасте до 16 лет или заведомо не разрешаем таким лицам регистрироваться на Сайте. Если вам не исполнилось 16 лет, пожалуйста, не отправляйте Персональные данные через Сайт. Мы призываем родителей и законных опекунов следить за использованием их детьми Интернета и помогать в обеспечении соблюдения Политики конфиденциальности, инструктируя своих детей никогда не предоставлять Персональные данные на этом Сайте. Если мы осознаем, что мы получили Персональные данные ребенка в возрасте до 16 лет, мы предпримем все меры для того, чтобы как можно скорее удалить эту информацию. На какие Персональные данные распространяется эта Политика конфиденциальности Настоящая Политика конфиденциальности охватывает всю информацию, которую мы собираем у вас через наш Сайт. Некоторые из функций нашего Сайта можно использовать, не раскрывая никаких Персональных данных, хотя для некоторых функций или услуг требуются Персональные данные. Чтобы получить доступ к определенным функциям и преимуществам на нашем Сайте, вам может потребоваться отправить или мы можем собирать «Персональные данные» (то есть любую информацию, которая может быть использована для идентификации вас). Персональные данные могут включать, помимо прочего, информацию, такую как ваше имя, номер телефона, он-лайн идентификатор, почтовый адрес и адрес электронной почты. Вы несете ответственность за обеспечение точности Персональных данных, которые вы отправляете MYCLIENT. Неточная информация может повлиять на вашу способность использовать Сайт, информацию, которую вы получаете при использовании Сайта, и нашу способность связаться с вами. Например, ваш адрес электронной почты должен оставаться актуальным, потому что это один из основных способов связи с вами.

Какие Персональные данные мы собираем

Мы собираем два типа информации о пользователях через Сайт:
- Информация, касающаяся использования нашего Сайта;
- Персональные данные, предоставленные вами напрямую или через третьих лиц.

Информация, касающаяся использования нашего Сайта

Когда пользователи приходят на наш Сайт, мы можем отслеживать, собирать и обрабатывать информацию, указывающую, среди прочего, какие страницы нашего Сайта посетили, порядок, их посещения, время посещения, и на какие гиперссылки были «переходы». Мы также собираем информацию с URL-адресов, с которых вы связались с нашим Сайтом. Сбор такой информации может включать в себя протоколирование IP-адреса, операционной системы и программного обеспечения браузера, используемых каждым пользователем Сайта. Мы можем определить с IP- адреса поставщика услуг Интернета и географическое местоположения пользователя и/или точки подключения. Мы также загружаем (или можем загружать) на ваш компьютер или другие девайсы файлы cookie и т. д. («cookie») и / или сохраняем данные в локальном хранилище HTML5 (если вы не ограничивали эту возможность в своем браузере), а также можем получать, хранить, обрабатывать и использовать информацию, содержащуюся в файлах cookie и / или данных в локальном хранилище HTML5. Персональные данные, предоставленные вами непосредственно или через третьих лиц. Мы собираем Персональные данные, которые вы предоставляете нам, когда регистрируетесь для создания учетной записи, обновляете или изменяете информацию в своей учетной записи, приобретаете продукты и/или услуги, отправляете нам электронные сообщения и / или пользуетесь другими сервисами на нашем Сайте. Мы можем использовать Персональные данные, которые вы предоставляете, чтобы отвечать на ваши письма, предоставлять вам выбранные вами услуги, отправлять вам сообщения электронной почты об обслуживании или обновлении сайта и т. д. Если вы зарегистрируетесь для создания учетной записи на нашем Сайте, вам может потребоваться предоставить нам Персональные данные, такие как ваше имя, фотография, номер телефона, почтовый адрес и адрес электронной почты. Мы можем предложить вам возможность получать обновления по электронной почте или путем публикации на страницах Сайта только для зарегистрированных пользователей. Чтобы подписаться на эти сервисы, вам может потребоваться предоставить нам Персональные данные, такие как ваше имя, номер телефона, почтовый адрес и адрес электронной почты. Мы можем получать Персональные данные, когда вы отправляете нам электронное сообщение или иным образом связываетесь с нами. Мы можем получать Персональные данные при доступе или входе на Сайт третьей стороны, например, Facebook, с нашего сайта. Это может включать в себя текст и / или изображения ваших Персональных данных, доступные на стороннем сайте. Мы предоставляем вам возможность оплачивать услуги с помощью кредитной карты через стороннего поставщика услуг по обработке платежей. Обратите внимание, что ваш поставщик платежей собирает и обрабатывает информацию о вашей кредитной карте.

Публічний договір

про надання послуг з підтримки та розвитку електронного профілю
Фізична особі-підприємець Гриневич Аліна Юріївна, РНОКПП 3447903243 (надалі – «Виконавець»), керуючись ст. 633 Цивільного кодексу України пропонує будь-яким юридичним особам, фізичним особам-підприємцям, фізичним особам, без надання переваги одному замовнику перед іншим, укласти публічний договір про надання послуг з підтримки та розвитку електронного профілю (далі - Договір).
Даний Договір є публічним, відповідно до ст. ст. 633, 641 Цивільного кодексу України, та його умови є однакові для всіх Замовників, беззастережне прийняття умов якого вважаються акцентуванням цієї оферти Замовником.
ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ: Замовник - будь-яка юридична особа, фізична особа-підприємець, фізична особа, що отримує послуги на умовах даного Договору. Публічний договір – це правочин про надання послуг, який встановлює однакові для всіх Замовників умови надання цих послуг на умовах публічної оферти з моменту її акцептування (прийняття) Замовником. Публічна оферта – пропозиція Виконавця, адресована будь-якій юридичній чи фізичній особі відповідно до статті 641 Цивільного кодексу України, укласти з ним договір, що міститься в публічній оферті. Акцепт – надання Замовником повної і безумовної відповіді Виконавцю на його пропозицію укласти Договір на умовах, визначених публічною офертою, шляхом оплати замовлених Послуг, що свідчать про прийняття ним публічної оферти. 1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ: 1.1. Виконавець надає, а Замовник приймає та оплачує послуги підтримки та просування електронної сторінки Замовника на сайті Myclient (https://myclient.me/) здійснює забезпечення реклами, просування електронної сторінки у соціальних мережах (Facebook, Instagram), згідно з умовами даного Договору. 1.2. Зміст та деталізація Послуг, що надаються, наведено сайті Myclient (https://myclient.me/).
2. ВІДОМОСТІ ПРО ПОСЛУГИ: 2.1. Згідно з цього Договору, Виконавець надає Замовнику наступні послуги: 2.1.1. просування профілю Замовника в топ майстрів по професіям і послугам; 2.1.2. створення професійної сторінки з повною інформацією про Замовника; 2.1.3. персональна підтримка менеджера (з 9.00 до 18.00 год. Пн.-пт.) для Замовника 2.1.4. особисте повідомлення про запис на послугу 2.1.5. підключення кнопки онлайн запису та інші послуги у сфері просування Інтернет-сторінки Замовника.
3. АКЦЕПТУВАННЯ ДОГОВОРУ: 3.1. Підтвердженням повного та безумовного акцептування публічної оферти є внесення Замовником плати за замовлені Послуги, що свідчить про прийняття ним публічної оферти. 3.2. Договір вважається укладеним з моментом оплати замовлених Послуг. 3.3. Виконавець приступає до надання послуг за цим Договором з моменту отримання оплати Замовником замовлених Послуг. 3.4. Укладаючи Договір, Замовник автоматично погоджується з повним та безумовним прийняттям Замовником положень Договору, тарифів, розміщених на сайті Myclient (https://myclient.me/). 3.5. Замовник,здійснюючи оплату послуг за даним Договором,підтверджує отримання таких послуг від Виконавця. Замовник та Виконавець погоджують, що результат наданих послуг відповідно до Договору актами наданих послуг не оформлюється. 3.6. Якщо Замовник не задоволен наданими послугами за цим Договором, то така незгода вирішується шляхом переговорів між Сторонами.
4. ЦІНА ТА УМОВИ ОПЛАТИ 4.1. За користування послугами Виконавця, Замовник сплачує ці послуги згідно обраного тарифного пакету, розміщеного на сайті Myclient (https://myclient.me/). 4.2. Оплата Послуг Замовником здійснюється за допомогою платіжної системи.
5. ОБОВ’ЯЗКИ СТОРІН 5.1. Обов’язки Виконавця: 5.1.1. Своєчасно та якісно надавати послуги, передбачені даним Договором. 5.1.2. При виникненні обставин, що перешкоджають належному виконанню своїх зобов’язань, згідно з цим Договором, терміново повідомити про це Замовника. 5.1.3. Надавати Замовнику технічну підтримку і допомогу консультаційного характеру в рамках надання послуг згідно даного Договору. 5.2. Обов'язки Замовника 5.2.1. Приймати від Виконавця послуги, що надаються згідно з цим Договором. 5.2.2. Оплачувати послуги, на умовах та в порядку визначеному даним Договором. 5.2.3. Використовувати послуги надані Виконавцем з додержанням вимог діючого законодавства. 5.2.4. Надати Виконавцю необхідну інформацію для надання Послуг
6. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН ТА ВИРІШЕННЯ СПОРІВ 6.1. У випадку порушення своїх зобов’язань за цим Договором Сторони несуть відповідальність визначену цим Договором та чинним законодавством. Порушенням зобов’язання є його невиконання або неналежне виконання, тобто виконання з порушенням умов, визначених змістом зобов’язання. 6.2. Сторони не несуть відповідальність за порушення своїх зобов’язань за цим Договором, якщо воно сталося не з їх вини. Сторона вважається невинуватою, якщо вона доведе, що вжила всіх залежних від неї заходів для належного виконання зобов’язання. 6.3. Жодна із Сторін не несе відповідальність за невиконання чи неналежне виконання своїх зобов'язань по цьому Договору, якщо це невиконання чи неналежне виконання зумовлені дією обставин непереборної сили (форс-мажорних обставин). Сторона, для якої склались форс-мажорні обставини, зобов'язана не пізніше 7 календарних днів з дати настання таких обставин повідомити у письмовій формі іншу Сторону. 6.4.Виконавець не несе відповідальності: 6.4.1. За зміст інформації, яка використовується, отримується, передається або зберігається Замовником, а також за якість інформації, отриманої з глобальної мережі Інтернет. 6.4.2. За будь-які пошкодження, які були нанесені Замовнику як наслідок використання глобальної мережі Інтернет, в тому числі втрату даних в результаті затримок, не доставки, помилкової адресації або переривання послуг, яке спричинене помилками, які виникли не з вини Виконавця, а також за скарги третіх осіб, які виникли в зв'язку з цим. 6.4.3. Перед третіми особами, якщо їм буде спричинено збитки, пов'язані з використанням послуг Виконавця, які надаються Замовнику. 6.4.4. За якість функціонування окремих сегментів та вузлів глобальної мережі Інтернет, за технічний стан каналів, погіршення якості послуг та перебої в роботі, які виникають прямо або непрямо з причин, які знаходяться поза межами контролю або впливу Виконавця. 6.5. Усі спори, що пов’язані з цим Договором вирішуються шляхом переговорів між Сторонами. Якщо спір не може бути вирішений шляхом переговорів, він вирішується в судовому порядку за встановленою підвідомчістю та підсудністю такого спору, визначеному відповідним чинним законодавством України.
7. СТРОК ДІЇ ДОГОВОРУ ТА ІНШІ УМОВИ 7.1. Договір набуває чинності з моменту оплати Замовником за замовлені Послуги з урахуванням обраного Замовником тарифного пакету та діє до повного виконання умов Договора Сторонами. 7.2. При достроковому розірванні договору з ініціативи Замовника, Виконавець залишає за собою право утримати повну вартість послуги, що була оплачена Замовником, у випадку, якщо послуга вже запущена в реалізацію. 7.3. При достроковому розірванні договору з ініціативи Замовника, у випадку, якщо реалізацію послуги не було почато, Виконавець має право утримати 20% від загальної суми договору.   7.4. Послуга вважається запущеною в реалізацію, якщо було здійснена підготовка послуги та налагодження ліній реалізації послуги, при цьому Виконавець має право не розголошувати Замовнику всі деталі по запуску в реалізацію послуги.                                 7.5 У випадку ініціативи Замовника до зміни послуги, на будь-якому етапі її реалізації, Виконавець залишає за собою право на утримання 20% вартості від послуги, що є дорожчою в заміні. 
8. ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ 8.1. При використанні Замовником інтернет сервісів сайтів Виконавця здійснюється збір і обробка персональних даних Замовника, зокрема даних, що надаються Замовником при заповненні онлайн-форм, надсиланні документів та даних, які отримуються в процесі користування сервісом; файли cookie; ір-адреси; параметри та налаштування інтернет-браузерів. 8.2. Надаючи свої персональні дані на сайті при реєстрації або оформленні Замовлення, Замовник надає Виконавцю свою добровільну згоду на обробку, використання (у тому числі і передачу) своїх персональних даних, а також вчинення інших дій, передбачених Законом України «Про захист персональних даних», без обмеження терміну дії такої згоди. 8.3. Виконавець використовує дані Замовника для надання послуг, визначених Договором. Виконавець, крім того, має право використовувати персональні дані Замовника для цілей ведення бухгалтерського обліку, виставлення рахунків та аудиту, адміністративних і юридичних цілей, статистичного та маркетингового аналізу, а також для забезпечення зв’язку в процесі надання послуг без отримання додаткової згоди від Замовника. 8.4. Замовник володіє всіма правами, передбаченими чинним законодавством України, міжнародно-правовими договорами, згода на обов’язковість яких надана Верховною радою України, зокрема, тими, що передбачені ст. 8 Закону України “Про захист персональних даних”. 8.5. Виконавець здійснює дії щодо використання персональних даних Замовника, що включає будь-які дії Виконавця щодо обробки цих даних, дії щодо їх захисту, а також дії щодо надання часткового або повного права обробки персональних даних іншим суб’єктам відносин, пов’язаних із персональними даними для виконання даного Договору. 8.6. Виконавець має право накопичувати персональні дані Замовника, що передбачає дії щодо поєднання та систематизації відомостей про фізичну особу чи групу фізичних осіб або внесення цих даних до бази персональних даних. 8.7. Виконавець забезпечує зберігання персональних даних Замовника, забезпечує їх цілісність та відповідний режим доступу до них. 8.8. Замовник несе відповідальність за підтримання своїх персональних даних в актуальному стані. Виконавець не несе відповідальності за неякісне виконання або невиконання своїх зобов'язань у зв'язку з неактуальністю інформації про Замовника або невідповідністю її дійсності.
Реквізити Виконавця: Фізична особі-підприємець Гриневич Аліна Юріївна РНОКПП 3447903243 адреса: Україна, 61174, Харківська обл., місто Харків, проспект ЛЮДВІГА СВОБОДИ, будинок 53 UA 863515330000026007052121090 в АТ КБ “ПРИВАТБАНК” код банку 351533